Goede koffie verbindt mensen met elkaar

Regio oktober 2024

De totale koffieconsumptie in Nederland bedraagt 33,5 miljoen kopjes per jaar. Meer dan de helft wordt op het werk gedronken. In deze regio voorziet Fortune Coffee bedrijven, zorginstellingen, scholen en (sport)verenigingen van koffiemachines, koffie en alle toebehoren.

REGIO – Bijna acht op de tien Nederlanders drinkt koffie; welk gesprek, vergadering of bijeenkomst begint er niet met koffie? “Koffie is dé verbindende factor en dan is het belangrijk dat je kwaliteitskoffie kunt bieden voor personeel, klanten en relaties”, aldus Rudolf Kaashoek en Arthur Jongekrijg. Zij zijn franchisenemers binnen de formule van Fortune Coffee, een landelijke speler in de koffiemarkt. Rudolf bedient de regio Zuid-Veluwe, van Barneveld tot en met Putten; Arthur is het gezicht voor de Noord-Veluwe, van Harderwijk tot onder Zwolle.

Het concept spreekt hen aan. Anderen behandelen zoals je zelf behandelt wilt worden, ons woord is ons woord, dankbaar voor wat we gekregen hebben en groeien door te geven zijn kernwaarden van Fortune Coffee. Voor de klant geeft dit voordelen. “Onze samenwerking betekent een persoonlijke relatie met een glimlach, geen contract, bij aanschaf van een koffiemachine en bij afname van onze ingrediënten en producten krijg je 60 maanden gratis service en onderhoud. Ook zijn we duurzaam met milieuvriendelijke kwaliteitsproducten.”

Groot assortiment

Fortune Coffee levert drie hoofdsoorten koffie: bonenkoffie, freshbrew koffie en vriesdroogkoffie. “Al onze koffies zijn kwaliteitskoffies; van iedere hoofdsoort hebben wij een breed assortiment. De bonen komen van koffieplantages in meerdere landen rondom de evenaar, waaronder Brazilië en Oeganda, afhankelijk van waar de oogsten op dat moment goed zijn. We helpen koffieboeren in Oeganda met het opbouwen van koffieplantages. Vriesdroogkoffie is ook goede koffie, maar sneller in uitgifte, om in korte tijd veel mensen van koffie te voorzien. Freshbrew koffie is vergelijkbaar met traditionele filterkoffie.”

Naast de ingrediënten koffie, melk, cacao en suiker levert Fortune alle randartikelen, van thee en soepen tot aan dienbladen, onderkasten, servies met logo, roerstaafjes en herbruikbare bekers.

Elke regio heeft een vast contactpersoon voor plaatsing en onderhoud van de koffieautomaten en levering van de producten. Rudolf en Arthur zijn gespecialiseerd om de koffieautomaten goed af te stellen en hebben kennis van koffie en de techniek van koffieautomaten. “We kunnen klanten goed adviseren en maatwerk leveren. Door het gesprek aan te gaan op locatie zien we de situatie en vertalen wij deze informatie door naar goed advies. We maken een offerte en nodigen de klant eventueel uit voor een proefsessie in de showroom. Ook een vrijblijvende proefplaatsing voor twee weken op locatie is mogelijk. Als de klant de samenwerking met ons wil aangaan, komen we periodiek langs om de voorraad aan te vullen. Daarnaast ontzorgen wij de klant door het jaarlijks onderhoud zelf bij te houden en uit te voeren. Een eventuele storing lossen we binnen 4-8 werkuren op.”

 

Fortune Coffee regio Nunspeet

Gunningweg 3-26 Nunspeet

085-2500350

 

Fortune Coffee regio Barneveld

Postweg 11 Barneveld

0342-234777

www.fortune.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen