Kennismakingsworkshop XR

Harderwijk oktober 2024

Zoals elk jaar bieden wij gedurende het jaar de kennismakingsworkshop “XR in onderwijs en opleiden”. Via deze mail wil ik jullie en jullie collega’s uitnodigen om deel te nemen aan één van de kennismakingsworkshops. We zijn weer met nieuwe innovatieve ontwikkelingen bezig zoals “AI integratie in XR, “examinering m.b.v. XR”, “Informatiegestuurd werken”, “XR in het domein Zorg & Welzijn”, etc. Dit hebben we in een subsidieaanvraag gegoten en zijn nu in afwachting of we de subsidie toegewezen kregen. Deze ontwikkelingen zitten niet direct in de kennismakingsworkshop. Maar mocht jij of een collega deel willen nemen aan de kennismakingsworkshop, dan kan ik daar altijd iets over vertellen als dat noodzakelijk is. Graag gaan we n.a.v. de workshop verder in gesprek over mogelijkheden tot samenwerking.

 

Inhoud workshop:

Om Onderwijsinstellingen en organisaties uit het werkveld te inspireren, bieden wij een kennismakingsworkshop aan. In deze workshop (max 16p) nemen we jullie mee in “XR in onderwijs en opleiden”. Hoe ziet generatie Z (en Alpha) eruit, wat zijn hun kenmerken. Waarom slaat XR zo goed aan bij deze doelgroep? Wat is XR en wat kun je er allemaal mee? Wat zijn de voor-en nadelen? En wat gaat de toekomst worden met XR? Uiteraard nemen we je mee naar ons “Virtual Reality Centre 4 Digital Education” (VRC4DE), waar je zelf XR kunt ervaren en we het één en ander demonstreren. We sluiten af met een doorkijk naar de verduurzaming en waarom wij vinden dat we dit gezamenlijk moeten aanpakken.

 

Data: 

De workshops worden altijd op donderdagmiddag van 13.30-15.30 georganiseerd. In 2024 organiseren we nog de volgende kennismakingsworkshops:

–                   ­10 oktober 2024

–                   ­24 oktober 2024

–                   ­5 december 2024

–                   19 december 2024

 

Locatie: Kazerne Kranenburg, Mecklenburglaan 3, 3843 BN, Harderwijk.

 

Kosten: Deelname aan een kennismakingsworkshop is kosteloos.

 

Wij delen graag onze kennis en ervaring met XR in het onderwijs. Laat je inspireren en informeren over de content, de visie die wij ontwikkeld hebben en de opzet van de landelijke samenwerkingsverbanden “XR in het domein Veiligheid” en “XR in het domein Zorg & Welzijn” waarbij we gezamenlijk op een betaalbare wijze beroepsgerichte content laten ontwikkelen.

 

Hieronder een aantal filmpjes voor de beeldvorming van de applicaties die we hebben ontwikkeld.

–                   https://lnkd.in/eDxBA3MB

–                   https://lnkd.in/ew_mcJvm

 

Wil je een keer aansluiten bij een kennismakingsworkshop, alleen of met meerdere collega’s? Of wil je als team een kennismakingsworkshop. Stuur mij dan even een privébericht op LinkedIn of via de mail, WhatsApp, telefoon.

 

Met vriendelijke groeten

Teus (T.A.) Timmer

Beleidsadviseur innovatie en onderwijs

Landstede MBO

ttimmer@landstede.nl

+31651824066

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen