Kom kijken in de wereld van 2050!
Kom naar het Huis van Sarah
“De voorstelling die op alle niveaus laat zien wat de energietransitie van de branche vraagt met herkenbare situaties van de werkvloer”
Graag nodigen we jou persoonlijk uit voor een bijzonder evenement: Het Huis van Sarah:
Een multimediale voorstelling over de energietransitie, circulariteit, digitalisering en ons klimaatprobleem. In het Huis van Sarah inspireren we bedrijven en vakmensen van nu en van morgen. Want zij spelen een belangrijke rol om de grote technische uitdagingen waar we voor staan aan te pakken. Op alle niveaus; van monteur tot productspecialist en van BIM-engineer tot werkgever.
Sarah is zwanger. Ze zet een kind op de wereld die in 2050 gaat meemaken of het ons gelukt is de energietransitie te voltooien. Gaat dit ons lukken? En hoe dan? Zes kamers, zes kleine theaters, zes verhalen. In elke kamer wel iets herkenbaars voor vakmensen in de installatiebranche. Over samenwerken met een collega waar het niet mee klikt. Of een baas die niet wil veranderen. Allerlei moeilijke vragen van een opdrachtgever terwijl je als monteur alleen een warmtepomp kwam aansluiten. En hoe krijg je als werkgever die ene medewerker gemotiveerd. Ook staat (sociaal) veilig werken centraal in het verhaal.
Een voorstelling die draait op innovatieve techniek. Als publiek zit je niet stil; je gaat van kamer naar kamer met Sarah als je persoonlijke gids. Meer informatie: www.wij-techniek.nl/huisvansarah
Huis van Sarah is actueler dan ooit. Ook voor jou. En omdat we hier zoveel mogelijk mensen van willen laten genieten nodigen we jou graag uit om Huis van Sarah te beleven op een van de geplande dagen:
- 24 april 2023 – i.s.m. Platform Techniek – Locatie: Bouw & Infra park, (Congresgebouw) te Harderwijk
- 25 april 2023 – i.s.m. Platform Techniek – Locatie: Bouw & Infra park, (Congresgebouw) te Harderwijk
Programma:
18.30 uur Ontvangst
19.00 uur Start Huis van Sarah
21.30 uur Borrel
Waarom is het Huis van Sarah ook interessant voor jou
De techniek speelt een hoofdrol bij de energietransitie en de circulaire economie. Dit zijn enorme ontwikkelingen met ingrijpende gevolgen voor de manier waarop we leven, wonen en werken. Met Huis van Sarah inspireren wij de vakman en vakvrouw van nu en morgen. Want vakmensen zijn de spil om de grote technische uitdagingen waar wij als samenleving voor staan aan te pakken. Geen eenvoudige taak. En daarom helpt Wij Techniek vakmensen graag verder met advies en ontwikkeling van talenten of verbeteren van de bedrijfsvoering. Werk je niet bij een installatiebedrijf? Dan ben je ook van harte welkom. Samen met leveranciers, overheden en consumenten bouwen we aan een duurzame toekomst. Iedereen speelt daarin een rol.
Aanmelden
Meld je snel aan, want vol = vol. Aanmelden doe je via de Huis van Sarah app. Dat klinkt als een gedoe, maar is in een paar minuten gedaan.
- Download de Huis van Sarah app op je mobiele telefoon: Android of iOS. Registreer je in de app met je e-mailadres en een wachtwoord, daarna ontvang je een activatielink op je opgegeven mailadres.
- Activeer je account door in je mail de activatielink aan te klikken (check ook je spam).
- Ga naar de app, log in met je account, kies voor ‘ticket kiezen’. En meld je aan voor een van de data.
- Jouw ticket wordt geladen. Doorloop de stappen erna om alles meteen goed in te stellen voor jouw deelname.
- De reservering is gelukt! Jouw ticket staat opgeslagen in de app.
- Nodig collega’s uit voor wie dit ook relevant is.
Wil je het Huis van Sarah bezoeken met het gehele bedrijf, als regionaal samenwerkingsverband, als school? Dat kan ook! Neem contact met ons op via huisvansarah@wij-techniek.nl en verken de mogelijkheden van een in-company voorstelling
Bezoekers vertellen over theatervoorstelling Huis van Sarah
Met ‘Huis van Sarah’ inspireren wij mensen binnen en buiten de installatiebranche om na te denken over de toekomst. Lees hier de interviews.
Ron Saraber van Contakt Consulting vertelt in dit interview over wat hij meeneemt uit de theatervoorstelling in zijn dagelijkse werk. “Als we efficiënter werken, kunnen we tijd vrijmaken voor de energietransitie.”
Antwan van Dorst van Kemkens vertelt in dit interview over wat hij meeneemt uit de theatervoorstelling in zijn dagelijkse werk. “De voorstelling laat op alle niveaus zien wat de energietransitie van de branche vraagt.”